úterý 31. prosince 2013

Už tu máme další nový rok...

Ahoj všichni,

kdybych chtěla popsat rok 2013 několika málo slovy, asi by to bylo - hektický, plný změn, těhotný, šťastný a ke konci bohužel i smutný a náročný.
Na začátku roku jsme se přestěhovali do nového bydlení - rekonstruovaného domečku mých prarodičů, ve kterém bydlíme spolu s mojí babičkou. Během roku jsme ještě prováděli nějaké menší úpravy vevnitř i venku, plánovali, co uděláme na dvoře a na zahradě, zasadili i sklidili menší úrodu v humně, na podzim zasadili spoustu nových stromů - trnek, třešeň, hrušky, ořechy a hlavně špendlíky!


náš dům - náš hrad

V únoru jsme objevili nejkrásnější dárek - dvě čárky na těhotenském testu. Splnil se nám sen, že budeme mít dvě děti po sobě, celé těhotenství bylo bez problémů a 29. října se nám Adámek.

náš malý chlapeček

Poslední měsíc byl pro naši rodinu náročnější, jedna špatná zpráva se sypala za druhou... O to víc nás to však stmelilo a pevně doufám, že rok 2014 přinese zprávy dobré a všechno zlé nechá ve třináctce...

Vám všem přeji do nového roku jen to dobré, spoustu zdraví, lásky a životní pohody. No a samozřejmě dobrých nápadů! (-: Andělé ať vás provází na každém kroku!




4 komentáře:

  1. Přeji Vám hodně štěstí a zdraví v novém roce!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Mari, vám taky! Jaký byl Silvestr v Miami?

      Vymazat
    2. Nezvykle teplý, ale to byl asi i v Bánově že! :) Taky děkujeme!

      Vymazat
  2. I vám krásný nový rok.-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat